Go Back
Čas prípravy 1 hour
4
Čas varenia / pečenia 45 minutes

Hodnotenie

Ingrediencie

  • 500 g mleté kozľacie mäso
  • 250 g šampiňóny
  • 1 ks veka (prípadne rožky)
  • 2 ks vajce
  • 1 ks cibuľa (väčšia)
  • 1 ČL oregáno (alebo majorán)
  • 1 ČL mleté čierne korenie
  • 1- 2 strúčik cesnak
  • soľ
  • mlieko
 

Návod na prípravu

Príprava

  • Cibuľu a šampiňóny nakrájame a následne podusíme na troche oleja.
  • Veku rozdrobíme a zalejeme mliekom a po pridaní mletého mäsa, vajec, cibule a šampiónov všetko dôkladne premiešame
  • Následne tvarujeme malé fašírky, ktoré poukladáme na vymastený plech a podlejeme troškou vody.
  • Pečieme zakryté alobalom a podávame v pitta chlebe so zleninou a babecue omáčkou.